Lundsanger, Vesterled Blåvandshuk - 11 .juni 2006
Notesbog Blåvandshuk Fotos Vejr og vind Sidste nyt Martin om siden


Om siden
Sitemap
Beskrivelse af indholdet på hovedsiderne og deres undersider
Visioner
og
status
for
hjemmesiden

Sidst revideret 14. marts 2008

Fra ide til virkelighed

Ideen med at lave min egen hjemmeside opstod i 2006 hvor jeg efter at have købt kamera, fik lyst til at samle mine billeder på en eller anden måde. Jeg tænkte først på et simpelt fotoalbum på computeren, men jo mere jeg tænkte over det, jo mere lyst fik jeg til at kombinere mine billeder med beskrivelser af mine oplevelser.

Ulf Eschou Møller havde lavet en side der inspirerede mig meget, så jeg kom frem til at det bedste nok var at lave min egen hjemmeside, derved kunne jeg samtidig også få mulighed for at dele mine fotos med andre. Det er alt andet lige, lidt sjovere for andre at se en hel stribe af billeder af eksempelvis den Stribede Sanger på en hjemmeside, fremfor at få et enkelt billede tilsendt på en mail.

Jeg købte mit domæne www.martinsoegaardnielsen.dk i oktober 2006. Jeg havde fået at vide at det var relativt let at lave en hjemmeside, hvis jeg brugte de hjælpeprogrammer og skabeloner, der er knyttet til ens webhotel. Jeg købte domæne ved Surftown, men det viste sig hurtigt at de ikke havde de samme muligheder som jeg troede! Det jeg havde hørt om var one.com (tidligere b-one), men jeg troede ikke der var den store forskel.

Efter at have været ved at kaste min computer ud af vinduet af bare frustration, lagde jeg skuffet ideen på hylden. MEN! jeg besluttede mig for, at finde ud af om ikke der fandtes kurser med det formål at lave sin egen hjemmeside. I december kom AOF's aftenskolekatalog og der var kurset der har medført at denne side er blevet en realitet. EFter de første undervisningsgange samt læsning af diverse hæfter om emnet, gik jeg i gang med siden.

Underviseren foreslog mig at downloade den gratis composer Stone's Webwriter 4. Det gjorde jeg så, og da jeg nu havde lidt kundskab om HTML tog det kun kort tid at lære at bruge den. Jo mere jeg arbejder med programmet, jo mere fortrolig og især glad bliver jeg for den, og jeg kan kun anbefale andre at bruge den.til top
Martin Søgaard Nielsen

Har du ros, ris, tips eller forslag til hjemmesiden så send endelig en

mail til MartinLinks om webdesign:
Webwriter
HTML.dk
Webdesign101


copyright © Martin Søgaard Nielsen
udarbejdet d. 13. marts 2007
Opdateret d. 19.3.2008