Lundsanger, Vesterled Blåvandshuk - 11 .juni 2006
Notesbog Blåvandshuk Fotos Vejr og vind Sidste nyt Martin om siden


Sitemap
Beskrivelse af indholdet på hovedsiderne og deres undersider
Fra ide til virkelighed
Visioner
og
status
for
hjemmesiden

Sidst revideret 18. marts 2008

Om SidenOptimal browser og opløsning:

  • Siden er udarbejdet til optimeret visning i browseren Internet Explorer.
  • Siden er opbygget til optimal visning i opløsningen 1024 x 768 pixels.

Formål:

Denne hjemmeside har til formål at samle mine interesser i et medie. Fugle er min helt store interesse og i den sammenhæng følger også interesse for vejret og især vindforhold samt fuglefotografering og naturen helt generelt.


Hjemmesidens logobillede:

Jeg var fra start helt sikker på at billedet af Lundsangeren fra Blåvandshuk skulle være logo på min hjemmeside. Jeg synes helt vildt godt om billedet af flere grunde. Jeg synes Lundsanger er en fed, fed fugl, og det var så fedt at se og høre den synge ved Vesterled, Blåvandshuk - min yndlingslokalitet nummer 1! Vejret var perfekt med høj sol, varme og næsten ingen vind på denne senforårsdag d. 23. juni 2006 og jeg synes det kommer godt til udtryk på billedet med den friske blå farve og de flotte blomster - skønt!

Lundsanger, Vesterled, Blåvandshuk, 11. juni 2006
Lundsanger, Vesterled, Blåvandshuk, 11. juni 2006

En yderligere væsentlig faktor er, at det var et af de allerførste billeder, nr. 14!, jeg overhovedet tog med mit nyindkøbte fotoudstyr. Jeg fumlede noget med indstillingerne og teleconverteren havde jeg ikke fået endnu - så jeg blev ekstra glad for at billedet blev så godt som det gjorde.


Strukturen:

Topmenuen:


Under hjemmesidens logobillede finder du links til hjemmesidens 7 hovedsider. Hver hovedside har en eller flere undersider. Beskrivelse af indholdet på såvel hoved- som undersider finder du længere nede på denne side.

De 3 kolonner:


Alle hoved- og undersider har 3 kolonner, undtaget er dog siderne med billeder hvor der kun er en kolonne.
  • Venstre kolonne: Indeholder links til undersider. For forsiden = Notesbog er der også placeret eksterne links.
  • Midterste kolonne: Her er den aktuelle sides indhold placeret.
  • Højre kolonne: Indeholder eksterne links til hjemmesider jeg synes er relevante i forhold til sidens indhold. På forsiden = notesbog har jeg for nogle linkkategorier, eksempelvis feltbestemmelse, valgt kun at placere et link til den hoved- eller underside, hvor jeg har samlet en række links indenfor den pågældende kategori.

Generelt om de eksterne links:

Ud af alle links på dette site udgør links til undersider på www.netfugl.dk en stor andel. Årsagen er, at disse sider efter min mening er suverænt gode, især hvad angår arts- og fotooversigter. Det er kvalitetsindhold præsenteret i et meget brugervenligt layout.


Opdateringsdatoer - sidst revideret:

Nederst på hver side, er der en sidefod. I denne står det anført hvornår den pågældende side er udarbejdet. Øverst i højre side af midterkolonnen er anført, hvornår siden sidst er revideret. Dette kan både gælde nyt indhold, tilføjelser, rettelser eller ændringer af layout. På siden: Sidste nyt kan du gå ind og se hvad der konkret er ændret siden sidst.


til top
Martin Søgaard Nielsen

Har du ros, ris, tips eller forslag til hjemmesiden så send endelig en

mail til Martin


copyright © Martin Søgaard Nielsen
Udarbejdet d. 13. marts 2007
Opdateret d. 19.3.2008